Escollir bé l’assegurança per la seva embarcació

S’acosta el temps de sortir a navegar amb el vostre vaixell per les aigües de la badia de Roses. Patrons d’Empuriabrava i patrons de Roses ja tenen l’embarcació a punt per posar-la a l’aigua i gaudir del Cap de Creus . Però han pensat en els riscos? “És clar, jo ja tinc la meva assegurança per a embarcacions per si hi ha qualsevol accident durant la navegació”, i enumeren tot un seguit d’accidents al mar: un naufragi, una avaria per la qual hagin de ser remolcats, un enfonsament, quedar embarrancats, xocs contra pedres, tempestes, o fins i tot incendis o explosions. A més dels riscos propis mentre naveguem, l’assegurança per a embarcacions a motorembarcacions a vela  o jet ski, hauria de tenir cobertura per danys durant el fondeig o per robatoris – del motor auxiliar o l’embarcació auxiliar-, entre altres.

Assegurança fora de navegació

Sap que els riscos per a vostè, propietari, comencen fins i tot abans de posar la barca a l’aigua? Pocs són els que tenen present els “altres” riscos, els d’abans i durant la navegació. Hi ha una gran varietat de casuístiques que poden succeir des del moment en què l’embarcació surt del lloc de pupil·latge fins que es posa a l’aigua, inclòs els accidents de trànsit o sinistres durant la càrrega o descàrrega de l’embarcació. 

Hi ha molts factors a considerar a l’hora de contractar una assegurança per una embarcació. Per això li recomanem que es deixi aconsellar per la nostra corredoria d’assegurances a Roses o Empuriabrava i trobar l’oferta que millor cobreix les seves necessitats. Demani pressupost per assegurar la seva embarcació.

Compartir
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Altres notícies d'interès

Oficina Empuriabrava /
Castelló d'empúries
Comunicació de sinistre
Vols que et truquem?